Inovacion në çdo detaj

Produktet e xhamit

Zgjidhje profesionale

Eksterier

Enterier

Dekorative

Projektim e realizim deri në detajet më të vogla

Me teknologjine me moderne ofrojme projektim, dhe montim e xhamave, duke permbushur keshtu nevojat e klienteve tane.

Zyrja jonë

Rahovec, Kosovë

Hours
Monday - Friday
9am - 6pm


Kontakt
+383 44 200 854
info@dinaglass.com

Mirësevini në web faqen tonë

DINA GLASS (RAHOVEC)

Çdo produkt që lë fabrikën tonë përbën rezultatin e një punë të kujdesshme dhe ndihmën e teknologjive më moderne. Nga xhamat e dizajnuara me delikatesë për ambiente të brendshme dhe jashtme,

Keni pytje ?

Mos hezitoni te na kontaktoni